Alleen het beste voor jezelf

Astrologisch consult

Je geboortehoroscoop is een blauwdruk van jezelf, een leidraad voor je leven.

 

Het maakt helder wat jouw unieke doel is in het leven en wat je nodig hebt om dit te bereiken.

"Zelfkennis" is de leidraad voor een gelukkig leven.

 

Je geboortehoroscoop is te vergelijken met een routeplanner in het verkeer: het toont welke wegen je zo treffend mogelijk kunt inslaan om op de juiste plaats van bestemming te komen. Je eigen wil speelt daarin een belangrijke rol.

We bespreken met name beroepskeuze, (verborgen) talenten, functioneren in relaties en leermomenten in je levensloop. 

Ik gebruik zowel de westerse als de Vedische (Indiase) wijze.


Lisette Sevens, Amsterdam:

 

Ik wilde een horoscoop omdat ik sterk het gevoel had dat ik op een kruispunt in mijn leven stond. Ik had het gevoel dat ik andere dingen moest gaan doen, naast mijn grote passie Art of Living. En omdat ik Carine goed ken en haar enorm vertrouw heb ik mezelf een horoscoop consult gegund van haar.
 
* Wat heb je er aan gehad?
 
Ik heb er veel aan gehad, mijn intuïtie werd enorm versterkt door wat Carine allemaal gezegd heeft en dat is fijn want dan kun je daar weer beter op vertrouwen. Ook voelde ik me een beetje schuldig dat ik niet zo’n seva beest (vrijwilliger) ben voor Art of Living in de zin van eindeloos klaar staan voor wat dan ook (wat ik overigens jaren heb gedaan) Ik merkte langzaam maar zeker dat dat me begon tegen te staan (niet het teachen overigens, daar mag je me voor wakker maken:) ) Uit mijn horoscoop kwam dat ook heel duidelijk naar voren. Ook dat ik nog veel andere talenten heb, waarvan het belangrijk is dat ik die verder tot bloei breng. Ik wist wel dat ik die talenten heb, maar ze zijn een beetje ondergesneeuwd. Nu mogen ze weer onder het stof vandaan gehaald worden.
 
* Zou je het iemand anders aanraden?
 
Ik voelde me heel vrij en blij na het consult en kan het zeker iedereen aanraden, vooral ook omdat Carine zo’n brede visie heeft wat betreft horoscoop lezen. Ze doet aan Vedische horoscoop lezen (of hoe zeg je dat?) dus ze gebruikt ook veel oude kennis die we bij Art of Living leren, dus het is op een mooie manier ingebed in oude wijsheid.
 
Met grote dank nog en veel liefs Lisette


Je toekomst in eigen handen nemen

We bespreken o.a. je actuele situatie, de komende tendensen, ontwikkelpunten, verborgen talenten, gelukspunten en valkuilen. 

Je kunt zelf alvast wat vragen voor jezelf vaststellen. Zowel op persoonlijk, carrière loopbaan, inter-rationeel, beroep/leerweg het spirituele en karmisch gebied.


Mijn opleiding.

Ik volgde de opleiding "medische astrologie" bij Aesclepios in Amsterdam en de opleiding "loopbaanadvies voor bedrijfsastrologie" bij Ishtar in Zoetermeer.  Verder maak ik gebruik van de Vedische astrologie (uit India). Deze vorm van astrologie is vooral gericht op je  karma proces en op je spirituele ontwikkeling, .


Marien van Os, Culemborg.

 
Voor mij was de keuze voor vooral een vedische horoscoop iets wat ik al lang wilde: meer zicht krijgen op wat mijn pad is hier op deze wereld en hoe ik mijn krachten en talenten zo goed mogelijk zou kunnen inzetten. Ik heb er veel aan gehad, ik ben dichter bij mezelf gekomen, zorg beter voor mezelf en heb ook meer zicht gekregen op keuzes die ik wel of niet moet maken en het heeft me zicht gegeven op oude patronen. Het heeft me helderheid, inzicht en rust gegeven, maar ook praktische oplossingen. Ik kan het zeker iedereen aanraden. Carine brengt de vedische en westerse astrologie samen en bekijkt ze beiden, dat geeft een heel compleet plaatje. Ze doet dat liefdevol en op prettig en respectvolle wijze. Voor mensen die al op het spirituele pad zijn en het leven al vanuit een groter perspectief kunnen bezien raad ik dit aan. Maar ook als je voelt dat er ergens iets blokkeert in je leven en je wil patronen doorbreken, is dit een heel mooi cadeau wat je jezelf kunt geven.
 
Marien van Os, yogadocent en teacher Art of Living.
 
lieve groet,
Marien

Praktisch

Uitleg over je persoonlijke horoscoop gebeurt door middel van een gesprek van 1 á 1,5 uur. Het gesprek kan worden opgenomen indien je dat wenst.

 

Benodigdheden: Geboorteplaats, geboortedatum, geboortetijd: hoe specifieker je geboortetijd, des te nauwkeuriger we op zaken kunnen ingaan. Je kunt dit het beste opvragen bij de gemeente waar je geboren bent.

 

Kosten: 95,-- voor een gesprek van 1,5 uur.

Het consult kan ook online plaats vinden.


Sri Sri Ravi Shankar over astrologie:

 

Saturnus heeft effect op het leven van mensen.

Wanneer je een bepaalde Saturnus periode door maakt, zal deze periode een zekere invloed op je hebben, ook op je geest. Hoewel, beïnvloedt Saturnus ons altijd op een verkeerde manier? Nee, denk niet dat de Saturnus periode altijd slecht is.

Saturnus is een hele speciale planeet.

Wanneer je op het spirituele pad bent , kan hij (Saturnus) goed voor je zijn  dan zal hij je leven op een hoger plan brengen. Wanneer je onthecht bent, zal hij je meer gaan helpen. Wanneer je niet op het spirituele pad bent , creëert hij een probleem, zodat je op het spirituele pad gaat.

Als je helemaal in beslag wordt genomen door het wereldse leven, zal hij je problemen gaan veroorzaken, zodat je daaruit stapt en de grotere waarden in jezelf zal vinden.

Als je ergens teveel aan vast zit , zal Saturnus deze gehechtheid proberen te verwijderen en je prikkelen om verder te zoeken en te proberen er achter te komen waar naar toe te gaan? En dan kom je op het spirituele pad.

Dus, Saturnus zal je zowel innerlijk als uiterlijk welzijn geven.

Als je blijft hangen aan uiterlijke zaken, zal hij je naar innerlijk welzijn duwen.

Wanneer je innerlijke welvaart hebt, zal hij je uiterlijke welvaart geven. Hij zal je meer geven aan uiterlijke dingen.

Saturnus doet 30 jaar over een ronde om de Zon, dus hij blijft ongeveer 2,5 jaar in ieder  dierenriemteken.

De periode kan 5 tot 7,5 jaar duren. Daarom voelen mensen zich zo hopeloos; ze hebben een probleem met hun relatie, geld, baan, allerlei soorten problemen  gedurende 2,5 tot 7 jaar.

Een Saturnus periode komt maar twee keer voor in een leven, niet meer, maximaal twee.

Het komt een keer in de dertig jaar voor, dus twee keer 7 jaar. Wanneer het de tweede keer komt, is het niet zo hevig. Men vindt het de eerste keer erg hevig , je voelt je erg slecht en je geest gaat naar beneden, niets voelt goed. Dan komt de (Jyotishi)Vedische astrologie te hulp.

Als je weet dat je door een bepaalde tijdsperiode heengaat, dan wacht je een tijdje voordat het voorbij gaat.

Je gaat spiritueel worden, je doet meer aan meditatie, en alle oefeningen die je energie omhoog brengen (uplift) en je verheffen, trekken je uit die moeilijke periode.   

Nogmaals, het hoeft niet slecht te zijn voor iedereen. Wanneer je al goed bent gesetteld op het pad, dan kan het je ook heel veel succes geven. Het is fascinerend om alles te weten over de verschillende planeten, hun natuur, hun effecten en hun impact.

De planeetstanden geven een indicatie; nogmaals, je kunt niet zeggen dat het 100% gebeurt. Zij geven alleen een indicatie want er is altijd een element van genade dat alles kan veranderen, overal en altijd.

Daarom is spiritualiteit of sadhana (oefening) een stap hoger dan de kennis.

Astrologie is kennis. Het is een noodzakelijke kennis. Hoewel er is iets hogers bestaat (remedial).

Sadhana (spirituele oefeningen), Satsang (samenkomen in kennis), Devotie, zijn allemaal hulpmiddelen  die helpen.